Hoofdstuk 21 boek 5

Er wordt mij regelmatig gevraagd wat houd jou nu bezig en wat zou je willen.

Wel waar ik  sedert een paar maanden mee bezig ben kunt u vinden in www.wardus.nl/Blog 1 t/m 7.

Wat ik het liefste zou willen is iets inhoudelijks en waardevols, alsmede constructief te doen. In nood verkerende bedrijven weer op de rails zetten, alsmede bedrijven te helpen opstarten,  doe ik het liefste.

U kunt bij mij terecht voor he,t schrijven van een ondernemings- marketingplan, tot en met het voeren of begeleiden van een complete financiele administratie.

Hoewel ik verschillende hobby's heb en mij daar ook mee bezig houdt is werk toch waar ik altijd het meeste plezier uit geput heb. Naast het omgaan met je gezin natuurlijk.

Over gezin gesproken. Ik hoop dat mijn kinderen in hun leven nooit zullen meemaken wat mij vanmiddag overkwam. Ik moest een kop kopen voor mijn scheerapparaat. Overigens ben ik daar niet in geslaagd.Rondkijkend zocht ik mijn jongste zoon op, wetende dat hij bij Mediamarkt in de beveiliging werkt. Ik zag hem staan. Hij stond te praten met een vrouwelijke kollega van hem. Hij keek mij aan en draaide zijn hoofd om. Richard je moest eens weten hoeveel pijn je me daarmee hebt gedaan.

"Geloof je nu nog steeds in de leugens van je moeder? Waarin ook ik eens ben getrapt. Nogmaals ik hoop van harte dat je zo'n pijn in je leven niet zal ervaren. Ik ben er kapot van, maar dat zal ook wel je bedoeling zijn geweest. Wel, dan feliciteer ik je met het behaalde resultaat. Ik ben er bijna dodelijk door geraakt en vraag mij ten volle af hoe je straks aan mijn graf durft te gaan staan of negeer je zelfs die gelegenheid straks, terwijl ik je in jouw leven nooit een strobreed in de weg heb gelegd en ongewild, onbedoeld en schuldeloos van je afscheid heb moeten nemen, om het leven van jou, je moeder en je broers te sparen. Is je huidige gedrag,  omdat je mij enkele jaren geleden  hebt bedonderd en geld van mij hebt gestolen? Dat heb ik je al lang vergeven. Het was slechts een zeer klein bedrag vergeleken met wat je moeder van mij heeft gestolen. En ook die heb ik vergeven. Jammer dat jullie  nooit naar mij geluisterd hebben. Mijn motto was altijd: "Wees vertrouwd, maar vertrouwt niemand."