Hoofdstuk 21 boek 5

Er wordt mij regelmatig gevraagd wat houd jou nu bezig en wat zou je willen.

Wel waar ik  sedert een paar maanden mee bezig ben kunt u vinden in www.wardus.nl/Blog 1 t/m 7.

Wat ik het liefste zou willen is iets inhoudelijks en waardevols, alsmede constructief te doen. In nood verkerende bedrijven weer op de rails zetten, alsmede bedrijven te helpen opstarten,  doe ik het liefste.

U kunt bij mij terecht voor het schrijven van een ondernemings- marketingplan, tot en met het voeren of begeleiden van een complete financiele administratie.

Hoewel ik verschillende hobby's heb en mij daar ook mee bezig houdt is werk toch waar ik altijd het meeste plezier uit geput heb. Naast het omgaan met je gezin natuurlijk.

Over gezin gesproken. Ik hoop dat mijn kinderen in hun leven nooit zullen meemaken wat mij vanmiddag overkwam. Ik moest een kop kopen voor mijn scheerapparaat. Overigens ben ik daar niet in geslaagd.Rondkijkend zocht ik mijn jongste zoon op, wetende dat hij bij Mediamarkt in de beveiliging werkt. Ik zag hem staan. Hij stond te praten met een vrouwelijke kollega van hem. Hij keek mij aan en draaide zijn hoofd om. Richard je moest eens weten hoeveel pijn je me daarmee hebt gedaan. 

Pas vanmorgen om 08.00 uur vond ik de kaart waarop stond vermeld dat mijn volle neef Josephus Eduard de Goffau in Stadkanaal is overleden en vandaag op 10 mei wordt gecremeerd. De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

 Helaas is door toedoen, zoals ik eerder in mijn autobiografie heb beschreven,  mijn contact met Jos reeds vele jaren geleden verloren gegaan. Zeer tot mijn spijt en tot groot verdriet nu. Ik stel het bijzonder op prijs dat de familie, ingesloten bij de rouwkaart, mij toch heeft uitgenodigd bij de crematieplechtigheid aanwezig te zijn. Ware het niet dat ik de kaart pas vanmorgen ontving, had ik zeker gegaan.

Ik wens de familie veel sterkte en hoop hen weer eens te mogen zien en spreken.

Op zo'n moment besef je weer eens opnieuw wat er bij een scheiding kapot wordt gemaakt. Jarenlang had ik een regelmatig contact met mijn neef Jos. Steeds met veel plezier. Nog ben ik dankbaar voor wat hij voor mij in onze jeugd heeft betekend. En dan kwam er een vrouw, die alles vernietigde.