Mijn blog

6. jan, 2021

VERJAARDAG DOCHTER

Lieve Sabine, op 15 januari wordt je vijftig jaar. Ik weet nog hoe blij ik was toen je werd geboren. Ik heb ook alleen maar leuke herinneringen aan ons gezin waarin jij uiteindelijk mijn jongste dochter was. Ik feliciteer je hartelijk en met veel liefde. Kon ik maar bij je zijn. Deze kans is klein als jij geen stap nader maakt en gezien mijn komende risicovolle operaties. Ik wordt op 22 januari in Breda geopereerd.

Met veel genoegen denk ik ook terug aan mijn bezoek aan jou in Lochem,  met Anneke, die helaas in 2019 op 81-jarige leeftijd is overleden. Ik ben  nu bijna 84 jaar, woon in een gerieflijk appartement met een restaurant waar ik vier maal per week ga eten. Ik heb ook een hulp in de huishouding die één maal per veertien dagen de boel komt schoonmaken.

Dat ik je mis is in woorden niet te beschrijven. Weet dat ik in die vijftig jaren  elke dag van je heb gehouden en dat ik nog  elke dag aan je denk. 

 

6. jan, 2021

EENZAAMHEID

Behalve het jaar van corona, zou 2020 zomaar eens de geschiedenis in kunnen gaan als het jaar van de grote eenzaamheid. Nu zijn er veel oorzaken die eenzaamheid kunnen doen ontstaan. Tot aan mijn scheiding ben ik nooit eenzaam geweest. Mijn eenzaamheid ontstond na mijn scheiding. Toch veel onder de mensen, bleef ik mij eenzaam voelen. Lang heb ik bij mijzelf gezocht waardoor ik mij zo eenzaam voelde. Tot ik vandaag voor eerst het woord las: huidhonger,  doordat ik single ben. Ik wist meteen dat ik daar aan leed. Dit heeft - voor het geval dat u dit denkt - niets met seks te maken. Daarom zou strelen en massage voor ouderen een uitkomst zijn voor iedereen die aan huidhonger lijdt en dat zullen er velen zijn. 

Ik denk dat veel mensen  in verzorgingstehuizen of verpleeginrichtingen  er baat bij zouden hebben als daar meer aandacht aan zou worden besteed. Wat dat betreft lopen de Aziatische landen hier op vooruit.

6. jan, 2021

AUTOBIOGRAFIE


Oorspronkelijk was ik tot en met hoofdstuk 25 gekomen. Nu ben ik het gaan herschrijven en voorlopig gekomen tot hoofdstuk 12. Hierdoor behoeven mijn twee  van de drie zoons niet meer bang te zijn dat ik iets negatiefs  over hen schrijf . Immers ze zijn zo perfect, dat er niets op aan te merken valt. Zij zijn zo veel beter dan hun vader is geweest. 

 

5. jan, 2021

VERJARING 

Meer dan twintig jaar gekweld te zijn door het feit dat je ex-vrouw middels allerlei dreigementen haar kinderen verbiedt hun vader te bezoeken, op basis van pertinente leugens, is niet langer door mij te dragen.

Ik heb mijn zoons laten weten dat als hun moeder kan bewijzen dat het waar is, dat ik bij de scheiding schulden heb achtergelaten, die zij heeft moeten betalen, ik het dubbele van dat bedrag alsnog aan haar zal uitkeren. Onder voorwaarde dat zij mij het dubbele betaalt van wat zij gedurende ons huwelijk heimelijk heeft afgeroomd en toegeeigend.

Nu ik nog steeds word achtervolgt door de leugens van mijn ex-vrouw en geen enkele andere manier meer kan bedenken hoe ik mijn  kinderen kan bereiken, om hen de waarheid te bewijzen, anders dan op deze manier, ga ik over tot aangifte van haar vele moordaanslagen op mij. Tevens doe ik aangifte van de fysieke en mentale mishandelingen, gedurende vele  jaren, op mijn kinderen, hetgeen veroorzaakte dat twee van mijn zoons op zestienjarige leeftijd uit het huis zijn  gevlucht, lang nadat ik het huis om diezelfde redenen had verlaten, nadat ik door haar in het ziekenhuis was beland. Deze daden zijn niet verjaard. 

5. jan, 2021

VERVOLG UITVAL

 Heden ontving ik een bevestiging van een afspraak om op 21 januari 2021 te verschijnen in het Amphia ziekenhuis te Breda, ten einde te ondergaan een CT-onderzoek van het hart en eenTAVI hartklepimplantatie.

Ik heb inmiddels het CT-onderzoek ondergaan. Hier is uitgekomen dat operatie door de lies of de pols bij mij niet mogelijk is, daarom  volgt een operatie eind februari/begin maart door de borst.